Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

17 JUNI – DIGIT HUB INFOTRÄFF – Missions-programmet

June 17 @ 09:00 - 09:30

Varmt välkomna till en informationsträff för DigIT Hubs Missions-program, som bl.a. leds av Mobile Heights, Media Evolution, IUC Syd, Lunds Tekniska Högskola och Malmö Universitet. Under informationsträffen kommer teamet att svara på frågor om ansökan, process och urvalskriterier.

Om DigIT Hubs Missions-program

DigIT Hubs Missions-program är öppet för små-och medelstora företag samt offentlig sektor i Skåne och Blekinge som söker stöd till att genomföra digitaliseringsprojekt i sin egna organisation. Projekten ska brett falla inom ramarna för DigIT Hubs fokusområden “Smart Industri” eller “Smarta Städer”, och ansökan för att delta i höstens omgång är öppen mellan 1 juni – 1 september.

Antagna projekt får sedan jobba med DigIT Hubs digitaliseringsexperter under 6 månaders tid för att ta fram en konkret digital lösning att implementera. Stödet värderas upp till 200.000 sek, och medfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Om informationsträffen: 17 juni

I denna digitala informationsträff kommer du att få träffa våra projektledare Marcus & Britta, som leder DigIT Hubs Missions-program. De kommer att ge en introduktion till programmet och finnas tillgängliga för att svara på frågor.

ANMÄL DIG TILL INFO-TRÄFFEN HÄR!


När? Torsdagen den 17 juni, 2021, kl. 09:00 – 9:30
Var? Informationsträffen sker digitalt och hålls på svenska