Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

APR 20 – DIGIT HUB – Digitalt studiebesök hos E-commerce Park of Sweden

2022/04/20 @ 09:00 - 10:00

Häng med bakom kulisserna!

I eventserien “DigIT(alt) studiebesök” besöker DigIT Hub spännande organisationer och företag som ger inblick i hur arbetet med smarta städer och smart industri ser ut på olika platser i södra Sverige.

20 april: DigIT Hub besöker E-Commerce Park

Den 20 april (09:00 – 10:00) besöker DigIT Hub Cornelia Molin och Elinor Franchetti på E-Commerce Park i Helsingborg där vi får en inblick i allt som rör e-handel, och lär oss hur man bygger upp ett community inom e-handel, och såklart får vi också en digital rundvandring och hälsar på några av bolagen som sitter hos E-commerce Park.

Om E-Commerce Park:

Sedan 2015 utvecklar E-Commerce Park Sveriges e-handel genom att sprida kunskap och skapa plattformar för entreprenörer att mötas! Det är ett community för e-handlare beläget i Helsingborg. Sedan starten 2015 har det gjorts en mängd saker för att stärka e-handelsscenen i Sverige. Bland annat bedrivs här ett coworking space för e-handlare och Sveriges enda e-handelsinkubator. Samarbete sker med lager-och logistikaktörer, och ett av Sveriges bästa e-handelsnätverk koordineras och de arrangerar event och utbildningar inom området.

Varmt välkomna till en rolig morgon!

 


 

EVENTDETALJER

Datum och tid: 20 april kl. 09:00 – 10:00
Plats:
Digitalt (länk skickas till deltagarna före eventet)
Registrering:
https://digitalt-studiebesok-ecommerce-park.eventbrite.se

Details

Date:
2022/04/20
Time:
09:00 - 10:00
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://digitalt-studiebesok-ecommerce-park.eventbrite.se

Venue

Online

Organiser

DigIT Hub
View Organiser Website