Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Digitalise with Consideration – Hosted in Swedish

2023/05/30 @ 09:30 - 12:00

Välkommen på föreläsning och panelsamtal med Jonna Bornemark om digitaliseringen på arbetsplatsen! 

Genom projektet DigIT Hub som Mobile Heights är med och driver har vi bjudit in Jonna Bornemark, författaren, filosofiprofessorn och sommarprataren för att utforska detta tillsammans med oss. Jonna kommer ge oss handfasta råd kring hur vi kan återerövra vårt personliga omdöme i en värld av förpappring, floskelproduktion och digitaliseringstro. Jonna forskar också på AI och offentlig sektor, så vi kommer få perspektiv och råd från henne även gällande denna aktuella fråga.

Efter föreläsning och fika kommer vi att ha en paneldiskussion där vi vill koppla Jonnas föreläsning till det offentliga arbetet. Panelen kommer bestå av Jonna Bornemark, Dalia Mukhtar-Landgren från Lunds universitet och Malmö Stads Göran Ernström-Löving, avdelningschef på HVOF.


  • Datum/tid: 30 maj, 09:30 – 12:00
  • Plats: Moriskan, Folkets Park, Malmö (Norra Parkgatan 2)
  • Program & registrering: ANMÄL ER HÄR (kostnadsfritt)

DigIT Hub Sweden medfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, EU-kommissionens Digital Europe-program, Region Skåne, Region Blekinge, Region Kronoberg och Vinnova. Mobile Heights är huvudkoordinator för projektet och DigIT Hub Sweden stöds också av partners inom industri, offentlig sektor, akademi och forskning.

Venue

Moriskan
Norra Parkgatan 2
Malmö, 214 22

Organiser

DigIT Hub Sweden
Email
info@digithub.se
View Organiser Website