Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation i Praktiken

2013/11/26 @ 08:00 - 17:00

Alla talar om innovation.

Ökad innovationsförmåga är centralt för svensk konkurrenskraft. Oavsett om det handlar om att skapa nya teknologier, produkter, eller tjänster, är ökad innovationsförmåga centralt för såväl svenskt näringslivs konkurrenskraft som samhällets möjlighet att erbjuda exempelvis skola, vård och omsorg i världsklass. Vi är överens om att behovet är stort, men hur gör vi i praktiken?

Innovationsportalen vid LTH och PIEp bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium där inbjudna talare och panelister delar med sig av sina erfarenheter från det innovationsarbete som pågår dagligen i svenska företag och organisationer — ofta ganska långt från den syn på innovation som beskrivs i teori och policy. Vilka utmaningar brottas de med? Hur har de praktiskt gått tillväga för att möta dessa? Vad har de lärt sig av sina misstag? Vilka råd vill de dela med sig av?

Varmt välkomna!

LYSSNA TILL

Lisa Berggren, E.ON
Susanna Bill, PIEp/LTH
Jean Bülow, Avalon Innovation
Anders Johansson, AD Little
Erik Kayser, Implement Consulting Group
Ingrid Kihlander, PIEp/KTH
Susanne Nilsson, PIEp/KTH
Helene Vogelmann, LU Open
Stig Wiinberg, Innovator Skåne(Fler talare och panelister tillkommer…)

TID & PLATS

Tisdagen den 26 november, 2013

13:00-16:00
Palaestra Nedre, Universitetsplatsen/Paradisgatan 2, Lund

PIEp bjuder alla deltagare på plockbuffé efter eventet (16:00-17:00), så ta chansen att mingla en stund med talare, panelister och deltagare.

ANMÄLAN

Evenemanget är kostnadsfritt, men för att kunna bedöma beställning av mat och dryck önskar vi att du anmäler dig via nedanstående länk alternativt via e-post.

WEB: http://simplesignup.se/event/32894

E-POST: andreas.larsson@design.lth.se

Details

Date:
2013/11/26
Time:
08:00 - 17:00
Event Category: