Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nätverksträff på MHC

2015/05/19 @ 15:00 - 17:00

Välkommen till en inspirerande träff på Mobile Heights Center (MHC)

Nya idéer är sällan frukten av en människas tanke. Tvärtom så bygger framgångsrika affärsidéer på samarbete och samverkan. Därför har MHC satsat extra på att skapa miljöer som ska främja samverkan. Startup eller gigant, här har skapats en plats för alla att mötas.

Vid detta tillfälle bjuds ni in att ta del av hur konceptet MHC gick från tanke till verklighet, vad nästa steg är och hur man ser på framtiden kring norra Lund.

Under träffen kommer vi även få lyssna på några av de hyresgäster som finns i huset, Sigma Connectivity och Human Entrance.

Fredrik Hedlund, VD på Sigma Connectivity, berättar hur de ser på framtiden för Internet of Things. Vad har de, men även Lund, för roll i denna? Hur kommer det sig att man ser MHC som rätt plats att vara på, och hur ser man att organisationen vinner på att vara baserad just här?

Från Human Entrance träffar vi VD Fredrik Bendroth, som ger oss en inblick i hur global mobilitet stödjer kompetensförsörjningen inom internationellt verksamma företag och organisationer.

Så, kom och mingla med medlemmar och representanter från Mobile Heights, Sigma Connectivity och Human Entrance och knyt nya kontakter. Vi bjuder på fika!

Nätverksträffen är kostnadsfri och endast för medlemmar i Handelskammaren. Vid utebliven närvaro debiteras 250 kr exkl. moms. Ta med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget. Välkommen!

Anmälan sker via: Handelskammaren

 

Ulrika Dieroff
040-690 24 29
Måns Liljenlov
040-690 24 44
Kajsa Svensson
040-690 24 31

Details

Date:
2015/05/19
Time:
15:00 - 17:00
Event Category: