Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OCT 19 – COSKILL – Informationsmöte

October 19 @ 09:00 - 10:00

CoSkill – Gratis utbildning för företag i Skåne och Blekinge

CoSkill erbjuder under två år dig och dina anställda utbildningar med fokus på digital omställning som bl.a. innovationsledning, digital marknadsföring, AI, cyber security och teknisk projektledning – Deltagande företag betalar med tid och inte pengar.

Under pandemin uppstod en möjlighet för Region Skåne och Region Blekinge att med finansiering från Europeiska Socialfonden och i samarbete med flera regionala klusterinitiativ upphandla utbildningar som näringslivet har behov av och erbjuda dem gratis till företagens anställda. CoSkill syftar till att öka näringslivets konkurrenskraft genom kompetensutveckling i Skåne och Blekinge.

Under informationsmötet så berättar vi om vilken typ av utbildningar som redan är igång, hur du anmäler dig och hur processen ser ut. Spoiler: den är enkel och syftar både till att få med dig i utbildningar du vet att du och ditt företag behöver och att tillsammans med oss analysera vilka fler kunskapsområden det kan finnas behov att utveckla.

Varmt välkommen till informationsmöte om CoSkill 19/10!
REGISTERA DIG HÄR

CoSkill finansieras av den Europeiska Socialfonden (ESF) och leds av Region Skåne och Region Blekinge. Initiativet genomförs i samverkan med Mobile Heights, Blue Science Park, Media Evolution, IUC Syd, Blekinge Business Incubator, Techtank och NetPort Science Park.

Venue

Online

Organiser

CoSkill
Website:
www.coskill.se