Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

SEPT 29 – DIGIT HUB – DigIT(alt) studiebesök: Malmö Civic Lab

2021/09/29 @ 09:00 - 10:00

Häng med bakom kulisserna!

I eventserien “DigIT(alt) studiebesök” besöker DigIT Hub spännande organisationer och företag som ger in inblick i hur arbetet med smarta städer och smart industri ser ut på olika platser i södra Sverige.

29 september: DigIT Hub besöker Malmö Civic Lab
Den 29 september (09:00 – 10:00) besöker vi Måns Adler och Emma Nordung på Malmö Civic Lab. Hur kan en stad jobba med att hitta nya vägar och nya sätt att lösa problem? Låt dig inspireras av hur Malmö gör. Under en timme får vi följa med och se hur man med små medel och enkla men nya tankesätt och kan lösa klassiska problem.

Malmö Civic Lab är ett ambulerande innovationsteam inom Malmö stad som arbetar direkt ute hos och tillsammans med stadens verksamheter. Utgångspunkten är att man behöver prototypa och testa för att kunna hitta tekniska lösningar som stöder medborgare och tjänstemän på ett bra sätt.

Event detaljer:

 • Plats: Digitalt (länk skickas till deltagarna före eventet)
 • Datum & Tid: 29 september kl. 09:00 – 10:00
 • Registrera nu för att delta!
  Vänligen notera att evenemanget kommer att spelas in för videostreaming och publik delning. Genom att delta i evenemanget godkänner du att din bild och/eller röst spelas in och publiceras.


  DETAILS & REGISTRATION HERE ➞

  Details

  Date:
  2021/09/29
  Time:
  09:00 - 10:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , ,
  Website:
  https://digitalt-studiebesok-29-sept.eventbrite.se

  Venue

  Online

  Organiser

  DigIT Hub
  View Organiser Website